GYS UTRECHT

GYS UTRECHT Biologisch eten & drinken

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 124 beoordelingen
16 aug 2018 om 21:02 Heerlijk eten en nog echt warm toen het bezorgd werd!
13 aug 2018 om 16:39 Lekker en gezond eten dat snel werd bezorgd.
9 aug 2018 om 10:26 Erg lekkere friet (knapperig) en lekkere burger. Ik vond alleen de zoete aardappel friet/wedges nog wat aan de harde kant voor mijn smaak!
28 jul 2018 om 23:34 Kapsalon was OK maar niet bijzonder lekker, proefde erg vet. Daarnaast hadden ze niet op de dozen genoteerd welk gerecht vegan was en welke niet.
22 jul 2018 om 21:07 Heel lekker en snel
8 jul 2018 om 22:22 Die gezonde kapsalon is geweldig bedacht en ideaal als je op zondagavond én quasi-gezond én superhip wil zijn (voor ronduit gure prijzen), maar qua smaak mag het allemaal wel wat uitgesprokener. Die paar chilivlokjes maken geen heel gerecht
7 jul 2018 om 10:56 prima kapsalon, salade, frietjes, het was allemaal lekker en op de afgesproken tijd
5 jul 2018 om 22:06 Normaal zou ik nooit zo’n slechte review plaatsen maar wat ik vandaag kreeg dat kan je echt niet normaal noemen! Kapsalon besteld, kreeg letterlijk een bak sla met tempeh. Ik hoop echt dat diegenen die vandaag in de keuken stonden dit serieus nemen!
3 jul 2018 om 19:41 Frietjes (en olie) dit keer heerlijk vers! Stipt op de afgesproken tijd bezorgd. Was weer smullen!
29 jun 2018 om 16:32 Goede bezorging, temperatuur, hoeveelheid etc., maar het eten was echt niet mijn ding... Niet lekker.
29 jun 2018 om 9:31 Krankzinnig duur, en bijna hinderlijk bijna-hip op zo'n bakfietsmoedermanier, maar uiterst smakelijk.
27 jun 2018 om 12:24 Super lekker eten en ontzettend vriendelijke service.